Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fordnördsamling


Det var en annons inne på blocket
Sen hamnade den ibland diskussionerna’
På själva jävla FORD FUCKCLUB sidan
Eller kanske mer
FordFUCKclubsidan

De hade ”seriösa namn” som:

Lars Turbo, kör eskråt och saab, bikinivaxare

CATLING Studerandefordon, PBmek

Granada dr Bajstorkare

MODj Grästorp

PAYNE kör lådbil (hehe rätt namn på ford) arbetslös
(ja vem fan vill ha payne in the ass)

Farsan kör brandbil Schöneman…

Cossihenke ”supermoderator” Grålle Sundsvall ”oljesäljare” snacka om fettig

SK RACING en mupp från Landstkrona sierra 88

SAABCHEF där hade vi den största dåren, han fattar väldigt dåligt
Små händer och hjärnbrist, uppenbarligen
Rallytank som inte läcker? Va e de för nått?

”sänkt fyra - Vafan e det?

hjuldrift såklart???? - Vafan är det, är det när det är hjulen som driver bilen framåt?

ej vinter - Vadå ej vinter, klart som fan det inte är vinter nu?

körd de första 10 åren - Jaha, har den stått avställd de sista 11 åren alltså?”

CRAZY kanske den som verkar minst crazy…. Av dom

Holme, jag troligen, ”strandsatt mitt ute på sjön”

Marin MUUU han tror han dör, ”oj vad lesna alla ska bli”

Lillraggarn, ”åker ffffford” bara en sån sak… ”ser ut som en edsel”
(och alla vet hur en edsel ser ut)

C tekniker, behöver hjälp uppenbarligen

MALZON, en smålänning som tror nån vill vara wannabe
För att han ”säljer bort skiten”


Så var hela den diskuterande mupp högen från fordsidan samlad
http://www.fordclubsweden.se/forum/
Tänk er själva, en ”hel club” en hel websida med fördnördar, känns som en hel klan av Ronny och Ragge och dessutom, stolta över det… ”fårrden”….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 06:42



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Kul! Finns det någon cykelklubb också för oss utan körkort och som alltid är ute och cyklar?
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO