Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkert som tyngdlagen


På bilden hoppar 2 pojkar ut i vattnet, inte en utan 2, tveklöst, det finns ingen möjlighet till annat än att, de är våta ögonblicket efteråt…
Ögonblicket är i kameran fäst, som ett ögonblick för evigt passerat, kommer aldrig att hända igen…

Men det finns ändå på en bild, liksom minnen ligger kvar i ditt huvud…
Och liksom du ser dom i luften på bilden, så vet du
Att de sedan hamnade i vattnet…

På samma sätt vet du att du blir lurad när du skriver försäkringar
Och när du har ett avtal som ensidigt kan förändras, och gör det också
T ex en bank.. lika säkert som att pojkarna ramlar ner
Ögonblicket efter bilden…

They fuck YOU




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO