Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ringde från Flen


Du ringde från Flen
Och sa att du var klen

I ditt extra ben

Och ont i en sen
A

Så är det att älska
Med violen från Flen

Rena harpan
Sträng som fasen...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO