Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har letat överallt efter dig

Vart är du någonstans
Jag har tittat under varje sten
Tittat fram bakom varje hörn, med ett leende
Men vart jag än har tittat fram så har jag bara stött på en och annan törn
Aj!
Det där gjorde ont ju
Så det kan knappast vara dig som jag söker
Dig som jag älskar
Du kan omöjligt vara min själsfrände

Jag har letat överallt och lite till efter dig
Du en helt underbar tjej
Vart är du någonstans
Du som är så lik mig
Lika barn leka bäst
Om du nu finns så var nu snäll då och ge mig en chans
En chans till en riktig kärleksfull romans

Men nu är den stora frågan
Vart är du någonstans
Slå mig en signal och jag lovar att du får svar
Jag slänger mig på telefonen……

Jag har letat överallt efter dig…..

Ken Cassel
23/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel