Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapi

Skriver

för att minnas

och glömma

slåss med

bokstäverna

brottas med

meningarna

vill ha allt

svart på vitt.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-11-23 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans