Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vandrar kvinnor


Varför vandrar kvinnor

Så gärna över åkrar

Med korta kjolar



När gräset är midjehögt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger
Publicerad 2009-11-24 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO