Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni sett kungens krona


Har ni sett kungens krona

Den som

Det talas om


Har ni sett kungens krona

Kongen av Danmark

Är åtminstone en karamell


Även om de inte ens har en kong

Längre

Det är över 35 år sedan

Men än säljer kongen av Danmark

Bättre än nånsin



Men vi får aldrig se nån krona

Eller spira….

Eller mantel

Inte ens en karamell

Bara en djävla massa, enkronor….

Som inte är värda nåt längre….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2009-11-24 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO