Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad säger man om att bli anmäld för xxxxxxxx, utav xxxxx, för att man skrivit xxxxx eller nåt. Sen blockar man xxxxxx för att man inte tycker att xxxx kontakten är givande. Då xxxxxx stryker alla kommentarer som andra gör på xxxxx sida


XXXtra



Jag menar att XXXXXXX är en riktig typ och
Han får hjälp av ett KEXXXXXXX
Med att vara det ostraffat

Han kanske fått för lite SEXXXXXXXXX
Så de blockerar honom to NEXXXXXXX
Och allt blir ohaffat

Men tro mej eller ej
Man kan bli anmäld
För bara
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
SOM OM det var tanken som räknas…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO