Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt hänger ihop



Är det svart eller vitt

Är det gult eller blått

Fiasko eller hit

Oklart eller förstått


Är det Bombi eller Bitt

Är det Nilsson eller pirat

Eller sitter alltsammans ändå ihop

Som slingrande ormar i en ormgrop




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-11-24 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO