Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man igen



den här staden
är som en indränkt
oliv

kom kläm mig
på min saft

jag är man nog
att ge dig
vad du vill




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-24 09:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Are you man enough to be a woman?" (Wayne - numera Jayne - County & The Electric Chairs)
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal