Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökord säljare



Jobb
Sökord säljare
Men det står inte ”säljare sökes”
I annonsen
Det står:
”antar du utmaningen”
eller
”är du en driven säljare”
eller
”vill du vara med i ett drivet gäng”

När en annons börjar så
Så vet man att det är skit
Skitjobb
Det är ett jobba där ”rätt man kan tjäna pengar”
MEN ”rätt man” finns inte…
Har aldrig funnits
Man bara ”hoppas finna” en sån
”som kan tjäna pengar”
På deras djävla jobb….

Sen finns det de där ännu värre
Som du ska ringa en viss tid
Ett visst nummer
Jobbet är så kasst så det står inte ens i annonsen
”De rekryterar”…
DÅ får du frågor
Utan att man säger om vad
Hårt liv att vara ”arbetssökande”
Sen "jobb" ännu värre, stå i innecentrum
GÅ PÅ folk, som "gamar"
Speciellt i den där märkliga ”säljbranschen”
Alltid på gränsen till ”ofredande”

"jag ser att du har telefon"
Argument emot, "har inga pengar"
Men det enda som funkar
"jag har anmärkningar"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-11-24 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO