Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 jan 2009


Svärdet och dess bärare


Hur många gånger skall svärdet klyvas innan det når fram till sitt mål?
Aldrig förrän svärdet blir ett igen och bäraren är dess klinga värdig.




Övriga genrer (Aforism) av näver de anima
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima