Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23april 2013 en soldränkt soldats tanke


De dödas vekhet

De dödas skuggor över fasaderna
deras ansikten som svalorna
Väntar bombplanen i natt -
ändå överröstade av en flugas skratt.

Hur dessa veka segelplan
uppslukar himlen med sin tomhet.
De rör sina smala fingrar bland molnen,
skingrar en soldränkt tanke -
Så fjärran dagens skuggor
än så länge vilar




Fri vers av näver de anima
Läst 508 gånger
Publicerad 2013-06-22 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima