Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20 jan 2013


Meaning no


It doesn´t mean anything.

The leaves of the trees
are shivering silently,
the bear waiting for the last snow...




Fri vers av näver de anima
Läst 548 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-17 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima