Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna blev mördad på sin födelsedag

Bara häromdagen
Jag blir så förbannad
Det gör ju inte den endaste människa glad
Och varför då
Frågorna är många
Själv så har jag svårt att förstå
Hur kan man i huvudtaget göra en kvinna illa
Det kan ju vara min egen mamma
Så för mig så rimmar det illa
Är hon dum emot mig så är det bara för mig att vända ryggen till henne och gå min väg
Klippa av navelsträngen
Gå och lämna henne ifred
Och bara för att jag gör det så behöver det inte betyda att jag är feg
Jag har min stolthet
Jag slår inga kvinnor

En kvinna blev mördad på sin födelsedag
Bara häromdagen
Vilken djävla present
Tvi fy fan!!!
Kom och slåss emot mig istället om du vågar…..

Ken Cassel
24/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-24 15:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Mord är så brutalt och hemskt, förstår
mig inte på dom som gör så
2009-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Det är väl lika hemskt om en man blir mördad.
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel