Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hans Rosling ger sig på att förutse när medelinkomsterna i öst har nått upp till västs nivå. Tråkigt nog tycks det sammanfalla med pågående dramatiska förändringar i vår natur.


2048 - trodde vi verkligen?

att alla vapen tillverkades
för att inte användas
att vi skulle glädjas
åt balansen
mellan öst och väst

att himalayas glaciärer
skulle fortsätta att ge vatten
åt miljarder
att våra sommarhus
fortfarande skulle stå på land

att vi inte skulle behöva
bry oss




Fri vers av Bengt VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-24 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP