Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord ur min svarta bok. April 2009.




Vi var nakna (men jag var för rädd för att blotta mitt hjärta)

 

 

 

en kväll var du hos mig igen
vi tittade på film
jag masserade dig
kysste dina läppar och sedan
lekte vi kärlek på mina lakan
men efter några timmar
när natten trängt sig på
så sa du
- nu borde jag kanske gå
mina ögon såg frågande på dig
- varför då?
du sa att det var sent
att det kanske var bäst så
du reste dig upp
men du hann inte långt
innan jag drog ner dig i sängen igen
och fångade dig i famnen
- stanna hos mig
viskade jag ömt till dig
dina kinder rodnade
du log så oskyldigt gentemot mig
och frågade varför jag ville att du skulle stanna
jag sa att jag tycker om att sova bredvid dig
att jag sover bäst med dig vid min sida
du log lite mot mig igen
synade mig med blicken
och frågade än en gång
- varför vill du att jag ska stanna, egentligen?
då tappade jag orden
var för rädd för att säga sanningen
till sist stod jag där ute i snön
stirrandes mot horisonten
tills du var utom mitt hjärtas räckhåll

nu undrar jag
vad ville du att jag skulle säga?
vad var det du ville höra?
vad kunde ha fått dig att stanna?

var det sanningen du vill höra?

att du gör den fula världen vackrare
att med dig så är allt bättre
att med dig så känns vinterkylan varmare

jag ville att du skulle stanna
för att jag älskar att älska med dig
du gör mig lycklig
när du sover i min famn
för då behöver jag aldrig drömma
ingenting är bättre
än verkligheten med dig

jag ville att du skulle stanna
för att du skulle vara det sista jag såg innan jag somnade
för att du skulle vara det första jag såg när jag vaknade

säg mig
vad skulle jag ha sagt
för att du skulle ha stannat
hos mig

var det sanningen du ville höra?

att
jag
älskar
dig

jag var för rädd för att bekänna
trots att vi redan var nakna
så vågade jag inte blotta mitt hjärta
jag visste inte om det skulle fått dig att stanna
eller om du hade flytt i rädsla

så säg mig
vad kan jag säga nu
för att du ska komma tillbaka?

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 815 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-11-24 18:03



Bookmark and Share


  malin...
Jag blir tårögd
2009-12-09

  AnnaMariaS
Skulle tjäna på att bearbetas. Finns stoff i texten till ngt bra. /Maria
2009-11-26

  mainstream
du fångade verkligen känslan.
helt underbart
2009-11-25

  kärleks ängel
underbart med så plågsam kärlek!!
2009-11-25

  Iah
jag ville att du skulle stanna
för att jag älskar att älska med dig
du gör mig lycklig
när du sover i min famn
för då behöver jag aldrig drömma
ingenting är bättre
än verkligheten med dig







älskar dina rader... :)
2009-11-24

  hl
kärlek
2009-11-24

    ej medlem längre
Underbar manlig röst om kärlek!
2009-11-24

  etthjärtaäralltidrött
Så naket, oändligt och mycket vackert!
2009-11-24

    ej medlem längre
Mycket fint...
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP