Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behöver inga vapen , min ammunition räcker, ORDEN !!!!!!


Med ord beväpnad !

De "Krig", som jag för
DE, ingenting materiellt
förstör
Ibland de,rentav,
förför

De "Attacker" jag begår
ger inga synliga sår
vill att de består
i många,sköna år

För Ord kan störta
diktatorer
de kan flörta
med auditorier
även bestörta
får euforier (!)

Visst, kan Orden skada
bruka en försiktig svada
och bäst är, GÖR Många
Glada !

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 21:52



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Ja tänk vilka roliga leksaker och vapen...
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska