Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hebbe, Signe och erfarenheten


Signe hette hon
Och han skröt om henne
Skröt om sej själv mer
Inte om hennes bravader
Och erfarenheter i legio, vi hade ju
Börjat lära oss en del om det
Ja inte praktiskt, men hört en del verbalt…

”Och Signe säger att hon aldrig sett nån större”
”Du får väl ta det som ett experttips”
Kunde Gösta inte hålla igen
Vi garvade, och Hebbe blev som en tomat
Som vanligt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2009-11-26 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO