Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När falskheten blev ett par



OooooOOOOOoOUUUUUOOOO
Nästan röt hon på slutet
Signe ljöd och knep ihop benen
Bakom Hebbes rygg….
Småbarnsfar som han var

Så skaffade han nu ett till
Samtidigt som han byggde hus med sin fru
Ja eller med den han var gift med
Så han satte Signe i välsignat tillstånd

Hon knep fast han så han inte kom undan
Där fick man se
Hur kvinnor kan göra för att tvinga en man
Att komma till sej…

komma i sej....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO