Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Left behind isnt right



She left me behind
To the right

It wasn’t right
I felt so left over..
so left...

And left
is not right




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-12 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO