Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

axe







jag hör vatten rinna i väggen.
jag har känt efter.
det kan inte vara en komplimang.
vad du
gör åt mig.





Fri vers av georgevillintedö
Läst 255 gånger
Publicerad 2009-11-24 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö