Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskhet

Mörkt vatten


du speglar dig


Din yta är dunkel

En droppe

Ringar som bildas


I stämmning av bly

Vinden slutar att andas


Falska toner


Tyst viskar

Luften du andas
blir till gift


En räddning av ljus


En lättnadens krusning


Och vem saknar dig
din orena sång


När vattnet skrattar
och doftar av tång




Fri vers av Dito VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-11-24 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt flyter så lätt, fint!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP