Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tillhör (inte längre) mig


Du tycks behöva mig
trots att piren räcker
du kommer fram
själv
det går nog bra, ska du se

Låt inte flickan ta dina år
räkna hellre dagar och drick gärna bort
det som känns nära

Förstör inte det du kämpat
envist för
slagits mot förälskelse
och alla former av liv

Sluta inte heller misstro förändring
Du mår nog bäst
i din ungkarlsrutin

Jag glömmer inte
det fula
eller
tanken på cherrylakan
i Chateau Frontenac superior


Jag har hittat min tvilling
oväntat
men välkomnad




Fri vers av billie
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-25 01:06



Bookmark and Share


    //Nikita
Fint och sorligt, skickligt skrivit. Poesi värd att läsas :)
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie