Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid.


Hon tar hans hand
mot sin hals
frasar hudbitar sönder
nöter varandras ord
avslutar sina egna

Förstår i blickar att det här är sista
ingen av dem vill mer
känslor som kokat över, sönder
borta

Man vänder om, rotar inte mer
han hittar någon
hon kämpar för att bli en
vill inte ge eller lägga över
önskar bara vara själv

Dags att vända blad
signalen ljöd för längesen
i töväder behövs bara närhet
kroppar
känslokall, febervarm
sakta smälter snön av
hennes fransar




viskar hejdå.




Fri vers av billie
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-27 16:34



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
helt klart en av dina bästa...
2010-03-03

    sårosa
det tar tid att träffas, det tar tid att göra slut..

älskar; frasar hudbitar sönder

titeln ger en skön distans
2010-03-01

  Marlboroman/Hg VIP
"frasar hudbitar sönder" är strålande. Önskar att du ansträngt dig att hålla samma nivå på resten av raderna. Gillar dem men ser att de flesta av dem ä'r skrivna utan 14 eftertankar. Men vem är jag? Gör likadant!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie