Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkblå.


Varje gång jag fastnar i badrumsspegeln, stirrandes på mig
sneglar jag ner, där står din tandborste kvar
den är ljusblå
och jag förmår mig inte att slänga den

jag får ett infall, jag vill kasta mig på den
suga i mig, vill att den ska smaka du
det är som att jag har dig
kvar

Idag åkte jag bil
jag tänkte att vi skulle svänga in till vänster
för det gjorde man om man ville åka hem till oss
Tänkte att om du kommer gåendes här nu, ska jag öppna dörren
ropa älskling, baby
vad håller vi på med!

Så slog det mig.
Att tänk om jag skulle komma emot dig
vilja hoppa upp i din famn,
tänk om du då skulle rygga tillbaka
Säga något i stil med rör mig inte,
jag är inte din, varför tar du dig friheten

Det knyter sig i magen, tåras i mitt te.

Jag försöker ta farväl och begrava,
jag ser att du blivit den du var innan oss
vilket måste vara bra

Fastän vi var finast av allt, det sa dom

Du har kastat av dig oss
Håller inte längre med dom
Det gör så ont


Jag vill ringa dig, bara prata lite
går inte
Tänkt tanken att åka hem och plinga på
spontant, ta en promenad
kanske där vi brukade gå på söndagar


Det sjuka är
att jag tror att du faktiskt inte vill
Känns ofattbart. rescue blues nu hjälp jag dör.




Fri vers av billie
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-07 22:15



Bookmark and Share


  blaite
Tungt tungt..
2010-02-18

  Staffan Welroos VIP
känner igen mig som fan i denna din text. skitbra illustrerat! och raden om tandborsten "jag vill kasta mig på den
suga i mig, vill att den ska smaka du" - får mig att le. lite halväckligt sådär men samtidigt hmm... gulligt, kanske!? =)

mycket bra text iaf!
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie