Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidblind.







Släpp mig aldrig, igen
svik mig
inte mer

(jag gör inte skada
jag bara finns)

Jag ska försöka säga sanningar
kanske inte prata mer

bara du inte dör
sådär


.

Vikta hudlager
och dina öron
Lilla handen
greppar hjärtat

Äntligen
livet är vidare
och allt var bara så enkelt
det som kunde vara borta
rör mig inte mer


.

Trotsa dina stora
kryp ur
jag fångar det du kastar
Omgående




Fri vers av billie
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-15 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billie
billie