Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

j+n


Jag skulle kunna döda dig
sätta mina fingrar kring din hals
trycka tills du blev blå

Jag skulle kunna mörda dig
planera allt
vänta tills det blev mörkt
skjuta dig
va kunde du säga då?

Jag måste utplåna allt
låtsas att vi aldrig var
tänka att du inte fanns
ignorera dina blå

Önskar att du inte var
Hoppas att du inte går
Be dig att stanna kvar


Jag älskar dig så
du kan inte gå
du får inte gå




Fri vers av billie
Läst 441 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-03 00:28



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
oj, hade visst redan kommenterat. =)
2011-01-22

  Staffan Welroos VIP
jag gillar den här texten jättemycket! kanske slutet känns något abrupt. Men ändå en solklar applåd!
2011-01-22

  Staffan Welroos VIP
jävlar vilken känsla, speciellt i de 2 första styckena... rungande applåd!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie