Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläck.



Rödhake
skollande vatten skulle rinna nedför dina skuldror
Leva kunde vara lika enkelt för dig ändå

Du vill inte söka, flyger att finna
(komplettera mig)
kvittrar du, länge än


...


Vaknar av disig sol
sipprandes in mellan trådarna i trasmattan
upphängd i fönstret, han tror det är gardin

Vid mina fötter ligger den nakna man som bor,
krampaktigt kramandes mina vader
Tålmodigt väntar jag
tills han drar mina lockar över sina läppar
Dina dödar är dina
sträcker sig efter ciggen
Blåser gomljummen rök i min nacke



Ovanför sängen har du spikat upp tyg
jag tror jag vet
Du ber mig hålla käften
vill inte prata om din bror
han är sjuk
Ni gråter nu, du och morsan
Och jag torkar din tår
den här gången


...


Ge mig ditt nummer men jag lovar att aldrig störa dig mer

...


Rödhake
stannar för kvällarna
aldrig natt
det är en deal
Håll det så

(jag kompletterar inte dig)




Fri vers av billie
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-02 23:23



Bookmark and Share


    sårosa
du är så bra på ögonblicksbilder, på att fånga det som ofta bara passerar
2010-02-21

  Staffan Welroos VIP
"Blåser gomljummen rök i min nacke" - Wow...
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie