Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment av en resa den tredje november

Här står fasadbelysningen som bränder
här står vilsna antenner mot himlen
trafikens tystnad är ett sällsamt ljud
susandet av blodomlopp, mullrandet av tankar

jag rör mig så fort att jag inte kan benämna
färden emot döden, längs med döden
hur vi vet hur det känns att leva
motorvägens snövita spår, att följa
den svårt brandgula horisonten

att måla kråksvarta träd
innanför slutna ögonlock
och förlora allt vi glömt
i djupaste, skvalpande sorgen




Fri vers av Grävling
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-25 03:58



Bookmark and Share


  The Stargazer
Du förtrollar mig med dina ord och jag förlorar mig i diktens egen lilla värld, som du så skickligt målar upp på ditt alldeles speciella sätt. Första stycket är extra starkt tycker jag. Du skriver fantastiskt, inga överdrifter.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling