Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vänder

Det hela vänds
Vrids och tänds
Det bränns

Känns tufft
Jag röker en blend
Sen tänker jag tillbaks

Då vi hade det bra
När allt var lugnt
Det började tungt

Redan i ungar dar
0 till nio var nog bäst
det hela kändes så rätt

idag är inget lätt
stress och massa myndigheter
soc och massa annat verklighets skit

okej men de e fint
det kommer ändå förbli
eller vadå jag? drogfri?
Jag för mig dit me flit
kanske en dag sker anarki?
Drömmarna får mig skuldfri
Helt smärtfri

Äsh det hela är bara hykleri
Oavsätt vad jag försöker bli
Dras jag tillbaks till dit jag hör hemma

Jag önskar mig en femma
Knappas ett mynt
Pundare vet vad jag menar

Kanske borde jag leva sundare?
jag vet bättre, jag har ju sett det
det som sker då allt vänds upp och ner

Alla jag känner vet
Reagerar på samma sätt
För just vi, har det faktiskt inte lätt

Oavsätt vart vi åker in i glömska
Hur vi åker från det mörka
Är vi alla försäkrade om att

Vi, vi hittar snabbt hem till förorten igen…




Fri vers av Bellé
Läst 740 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-25 08:47



Bookmark and Share


  Manal
Förorten behöver juh inte vara något dåligt väl? bestäm vad du vill och gå den vägen.. Kramar
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé