Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuffa känslor

Det gör ont
Men jag
Har slutat
Att gråta

Det känns
Som en kniv
Som skar
Genom hjärtat

För att jag
Är inte lycklig
Missnöjd
Och Bitter

Trött på
Det som får
Mig att skratta
Le

Jag orkar inte mer.




Fri vers av Bellé
Läst 802 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-23 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé