Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande ljus i kärlekens anda

Bakom den stöddiga personligheten
Finner jag något så mjukt
Att jag gosar med dig i drömmar

Kort rakat hår och
Lysande bruna ögon
Dina blickar får mig
Att falla djupt

Du gav mig liv
När jag stod på
Toppen av ett stup

Runt dina armar omfamnades jag
Och du kysste mig
Dina läppar mot mina
Åter fick du mig att skina

Du som ett ljus i mörkret
När jag nått botten

Du är för mig något bortom den berömda kärleken
Långt ifrån sveken och all smärta

Ett evigt ljus i mitt hjärta…




Fri vers av Bellé
Läst 610 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 20:37



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2010-06-28

  Manal
en sådan person behövs.
du skriver med känslor,
berörande
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé