Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen barmhärtighet mot tårar

Hämta en läkare
Häl mina sår

Hämta kvinnan, hämta hon som fick mig att lida
Sök kvinnan, sök hon som spikade ärr i min själ

Överlämna den vackra med ögon som ger ljus åt natten
Ögonen som inte är barmhärtiga mot tårar

Mörker omfamnar min kärlek, med toner av en ekande fiol
Ge mig hela världens guld och mitt hjärta hade ännu inte tillfredsställts

Hjälp mig finna något som botar min sorg
Mina tårar, sömnlösa nätter och förlorade år

Låt mig se hon som en gång var mig lojal
Låt mitt hjärta få känna värmen hon gav mig en sista gång

Jag fann det mitt hjärta saknade hos henne
Hämta kvinnan som stal mitt hjärta
Häl mina sår




Fri vers (Fri form) av Bellé
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-01 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé