Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Te echo de menos... (jag saknar dig)

Kyssar
Närhet
Kärlek
Passion

Jag önskar
Att vi kunde bli
Det vi var
Igen

Men du var inte redo
Vänner och förhållanden
Gick inte ihop
Och vänner blev det...

Men jag önskar fortfarande
Önskar och drömmer
Om oss

Dina armar runt mig
Och du i mig

Varför låter du mig gråta?
Ensam

Kom tillbaka
Jag vill att du ångrar

Varför gav du oss inte en chans?

Hur länge ska såren av ett trasigt förhållande
Påverka dig? Har det förblivit ärr?

Snälla
Jag saknar dig...




Fri vers av Bellé
Läst 602 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-19 01:59



Bookmark and Share


  Manal
Läser om igen... och berörande ord än
2014-06-17

  Manal
oerhört smärtsamma ord som berör.
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé