Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv i meningslöshet


På en plats där solen lyser
Finns även folk som fryser
En evig kyla i sommarvärmen

I höghusens enrummare
Där sitter en ensam vandrare
Med sotiga händer


Helt tomt i lägenheten
Det är brist på kärleken
Tankarna fyller honom

Liggandes i fosterställning
Försöker han värma golvet
Frosten på händerna

Förbryllar

Bakom rullgardinen
Finns sol och värme

Men där han är
Finns inget annat
Än kyla och besvär.




Fri vers av Bellé
Läst 955 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-24 19:56



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Denna dikt berör mig aj va ont den gör
mvh Anna-Karin
2010-02-16

    snöö
I den här dikten har du fångat något som berör så djupt. Kanske känns det extra mycket att läsa den just i denna jule kväll. Tankarna går till alla som är ofrivilligt ensam i kväll. Bra skrivet.
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé