Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttätare

Ibland man funderar på detta med kött

på profithungrig djurvårdare

man blir ganska trött.




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson