Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödskallemat

Nu rasar skogen
Nu spännes plogen
Nu samlas giftiga gräs på logen
Nu skall det sprutas
Och kossor skjutas
Nu dör små barn
Utav restprodukter
Som finns i alla små söta frukter
Är det av sådant vi alla lever
Nog har vår värld blivit lite skever
Nej ta nu tag i vår mat och gröda
Så att vi alla kan väl oss föda
Gå in och leta på rätt produkter
Så vi får giftfria mat och frukter




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson