Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassfester


Klassfester

De måste vara grejen idag
Inte för att jag hör att nån är på klassfest

Men reklamen för ”friendfinder” dyker upp
Överallt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 12:41



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Skrattar gott en klasskompis till mig
var med på en . . . det kom 3 andra
från helt andra klasser hehehe

****************************
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO