Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Puss Hej "

"Puss hej " på telefon känns så fel
känns inte som oss

Är det bara jag som är larvig?

vi har haft ett långt
kärleksfullt
betydelsefullt
oförglömligt
samtal

och så slutar vi med frasen
"Puss.. Hej"

Så tomt och intetsägande
Är det fel
på oss
på språket
på fantasin
på alla andra?

Jag tycker att vi hittar på en ny fras, vår fras
på ett nytt eller gammalt språk

Eller så kan vi bara pussa på telefonen
först kysser du telefon så jag hör
sen är det min tur

puss och kram är något man gör
inte säger och skriver




Fri vers av -Dandy
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy