Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En brottningsmatch med strukturfunktionalistiska malströmmar


Vem bryr sig?

Vem bryr sig?
kärlek och uppmuntran
klassisk bildning
tankens frihet

barn och åldringar
fria och kloka




Fri vers av Bengt VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 15:24



Bookmark and Share


  Fokus
Svåra tider för fritänkare när rättänkare är de politiskt korrekta tänkarna.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP