Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Oäkting kallas en individ vars ena förälder (eller båda) har övergett en eller försvunnit . Föräldrarna kan, t o m , vara okända . S k "blandbarn" ,dvs barn med föräldrar med olika hudfärg/etnicitet och "Olycksfall", dvs barn med en adlig och en "vanli


Att va´en Oäkting !

Jag är en Oäkting !
Men är ock av kött och blod !

Jag är en Oäkting !
Saknar , ändå, inte mod !

Jag är en Oäkting !
Hånas och bespottas !
Mobbas och misshandlas !
med problem får jag
brottas
Illa jag behandlas
Värst var det förr
men det lever kvar
kanske innanför
grannens dörr
vem vet var ?

Hur Länge ska det ta ´?
Innan Mänskligheten
förstår
Att Ärftligheten
inte alltid
består
och har man
"inget arv"
behövs ju
inget larv
kring vad
man är för en
så sluta nu
tiden ÄR sen !!!!!!!!!!

---





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 17:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är skapad till Guds avbild och finns för att Han ville att du skulle finnas.
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska