Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fadde gnäller om "sin yrkeskår" lika nödvändiga som böldpest


Dörrvakter



http://www.expressen.se/debatt/1.1791758/arla-maste-sluta-hana-oss-vakter

Vi dörrvakter är vana vid glåpord och hån. Man får oundvikligen höra en hel del i en miljö där nästan alla gäster är berusade

------------------------

Hela dörrvaktssystemet är idiotiskt…
”En yrkesgrupp”
I så fall lika nödvändig som snöskottare
På sommarn
Och på krattare, på vintern

Dörrvaktssystemet som skapar köer
Fast det inte finns nån anledning
Köer… lika nödvändiga som
Pest
Eller kolera
Eller en finne i röven




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO