Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig inte falla

Mina sinnen färgas
av den gråa betongen
jag andas rock n roll
för att orka andas

jag känner sprickorna
i asfalten där blommorna
försökte tränga
sig upp mot ljuset

klär mig i svart för
att smälta in i hösten

tar upp vissna löv
i mina händer
för att liksom suga
upp den sista näringen




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-25 23:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv klär jag mig alltid svart men smälter aldrig in.

Rock´n´roll - ett andningshål.
En oas och het extas.
2009-11-26

    BABYSTAR
Känner igen mig i det här. Och det gjorde mig på något sätt lite glad inombords. Kanske inte för sakens skull utan för känslan du förmedlar. Fortsätt så!
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal