Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen sa man säkert



Tsarens makt var enväldig
och enfaldig över
1/6 av jordens yta
med bl a 7 enorma palats
Lyxjakter i flertal

+ allt annat
”vafan skulle han ha så mycket för”
samtidigt så svälte folk ihjäl
”he had it comming”

Att de väntade så länge
Är mer förvånade…
I Frankrike hände det mer än 100 år tidigare
I England... har det inte hänt än




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO