Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit på skit, ingen bra grund


På ”kejsar”Selassis kropp
gjuter man ett fundament
och på det fundamentet
bygger man en, toalett

Bilden är talande
De som inte bryr sej om sitt folk
Blir ihågkommen som skit
Men tyvärr…

Kom det dit mer skit
Skit på skit som styr
Den ena skiten avlöser det andra
Ena fejset, dyngstan eller vad man vill kalla det

Och man undrar när ledningen i Etiopien
Ska bry sej lite om landet….
Men Selassis kropp ligger under
en fast monterad "bajamaja"
Fler hade förtjänat det...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-11-29 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO