Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009




En annorlunda dag

Idag när jag vaknade

kände jag mig lite busig

Hade liksom lust

att göra något tokigt

något galet och annorlunda

utöver det vanliga.

Koffein, raggsockar och lite nikotin

för att stimulera tankarna

innan jag tillslut bestämde mig.

 

 

Ja, jag vet.. Det är nästan så det skulle anses vara kriminellt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag gjorde ingenting




Fri vers av Lindsy
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-26 07:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jo tack vilken dag (:
2009-11-27

    Herr Ångest
Ha ha.. ja.. en helt vanlig men annorlunda dag.

Behövs ibland sådana dagar.. allt är så fokuserat på att man ska göra någonting i dagens samhälle, åstadkomma något, bli någon, sträva någonstans, sätta upp mål osv osv.

Skönt med någon som vågar trotsa det.
2009-11-26

  Mr Lindemann VIP
Ta en snus under läppen och ha orena rankar om Reinfeldt samt förställ dig Gardell lugn och harmonisk, i balans med sig själv och omvärlden
2009-11-26

  Dorian
hehe, känner igen mig i det där.
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy