Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå den landsomfattande vaccinationen mot Svininfluensan.....


"Vaccinationsvibrationer !"

På söndag em
ställer jag mig
i kön
av förhoppningsfulla
"Immunvardande"

Men vaccinet
kritiseras
ÄR det bra (?)
Några dog
av det !
Hurusom, jag
går bet (?)

Dock, chansa
på Egen
Immunitet
tror INTE,
att jag
vågar det (!?)
Törs nog ej
va´utan
den "frälsande (?)"
sprutan

Så jag står där
i mängden
det blir väl
bäst,
i längden.........

-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 09:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv totalvägrar jag.
Som Frank Zappa sjöng: "I don´t want no doctor to stick no needle in me..."
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska