Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åldern tar ut sin rätt. Bara ord


Minnen

Mina minnen
åldras i kök
viner ved
och klättrande tid
på väggarna

och båten
vid bryggan
red havets salt
vid stenarna
stod morfar trevande

nu tar advent
bara regnets väg
och telefonerna
talar med varandra
utan minnen




Fri vers (Fri form) av Fredrik Stillesjö
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-26 10:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här strömmar vemodskänslorna...så oerhört fint Fredrik!!!
2009-11-26

  AnnaMariaS
Tycker om din sparsmakade språkhantering. Även om dikten inleds personligt utmynnar den i en samtidsbild där "telefonerna/talar med varandra/utan minnen". Snyggt. /Maria
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö