Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miljoner räknas inte men mindre än 10 och "folkets utsugare och fiender"


Tjaffstar



Man tjaffsar om en jävla tsarfamilj
Som blev dödad 1918
Mindre än 10 personer
Som levt på och av folket
Det förtrampade folket

Men man letar upp en kusin
Till den jävligt uppblåsta drottningen av England
Och han är minst lika (upp)blåst
Och man beklagar sej över tsarens öde
Men jag hör inget om de andra
Vem beklagar dessa miljoner

Inte uppblåsta drottningen
Och hennes minst lika uppblåsta kusin
De skiter i det arbetande folket
De som försörjer dom
Med de skiter i arbetare och Kulaker
Bönder av alla slag är bara ”arbetsbin”
För dessa jävlar som aldrig jobbat
”Drottningen och hennes drönare”

Tsaren och hans anhang sörjs
Miljoner dog utan att man
egentligen bryr sej ett dugg
Där är "överheten" i ett nötskal
Av 70 års kommunistiskt mördande
så sörjer man de 10 onyttigaste....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-26 10:27



Bookmark and Share


  lycksele
Det är dom rikas paradis. Ingen hör en fattigs bön.
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO